Om Cartendo

Velkommen til Cartendo´s partnerportal

Som værksted med partnerstatus kan du her på portalen nemt tilbyde danske person – og varebiler køb og montering af nye dæk. Via hjemmesiden Cartendo.dk kan du udbyde alle de førende dækmærker til en konkurrencedygtig pris, og du kan oprette specielle kampagner målrettet forskellige kunder afhængig af bilmærke, bilens alder og kundens bopæl. Du kan også oprette kampagner på udvalgte dækmærker, dæktyper, dimensioner, etc.

Når du først har lagt dine priser og kampagner ind, så passer systemet sig selv. Du skal blot huske at tjekke din mailboks dagligt for de ordrer, der er kommet ind.

Når en kunde søger på nye dæk og kundens ønsker matcher dit tilbud, kan kunden hurtigt og nemt bestille sine nye dæk hos dig. Du får en e-mail med kundens bestilling, samt hvornår kunden kommer på værkstedet for at få dækkene monteret. Kunden betaler direkte til dig efter opgaven er udført. Hurigt, nemt og enkelt for kunden og for dig.

Cartendo er vejen for dig til at sælge flere dæk samt til at få nye kunder på værkstedet i al almindelighed. Alt sammen ved at tilbyde dæk til fordelagtige og differentierede priser.

 

LoginBliv partner